Tribunele de la Cluj Arena mai aşteaptă după scaune: au fost trimise înapoi

Tribunele de la Cluj Arena mai aşteaptă după scaune: au fost trimise înapoi
Lotul de scaune care trebuia montat deja pe stadionul Cluj Arena încă de la Paşte a fost întors la producător, Chimica Orăştie.

"Scaunele au fost trimise înapoi la producător pentru finisări", a declarat preşedintele CJ Cluj, Alin Tişe. Acesta spune totuşi că termenul de montare este respectat: "scaunele trebuie montate până în iulie".

Cluj Arena va avea peste 30.000 de locuri. Un prim set-mostră de patru scaune a fost montat înainte de Paşte pe una dintre tribune, iar atunci Tişe a anunţat că vor fi montate 200 de scaune într-o săptămână. Scaunele, cu o garanţie de 15 ani, trebuie montate până în 15 iulie, conform contractului.

 

"A fost o problemă de depozitare", explică în schimb directorul antreprenorului general al stadionului, Dorin Aşchilean. "Noi lucrăm la acoperiş şi la confecţia metalică, cu ciocane şi aparate de sudură. Dacă am fi montat scaunele puteau cădea uneltele pe ele şi să le deterioreze. Aşa că am zis că mai aşteptăm, decât să avem şi grija asta, unde le depozităm şi cum le păzim", a declarat Aşchilean.

În competiţia pentru livrarea scaunelor s-au înscris, în total, şase firme: Chimica Orăştie, ADASC Consult, Forum Polonia, AA Consult Suedia, Andiprest SRL şi Ardealul Construct.

Comenteaza