TOP 5 cele mai citite articole ale săptămânii

TOP 5 cele mai citite articole ale săptămânii
Articolul în care impresarul Marcel Popescu face dezvăluiri despre modul în care oficialii de la CFR încercau să "îngroape" Universitatea Cluj a fost cel mai citit pe ziuadecj.ro în această săptămână.

În top au mai intrat întoarcerea Naţionalei pe Cluj Arena, percheziţiile procurorilor la clubul CFR, în căutarea banilor din Champions League, clasarea Clujului pe primul loc într-un clasament al calităţii vieţii şi "misterul" copacilor tăiaţi din Piaţa Avram Iancu.

Iată cu arată TOP 5 al celor mai citite articole ale săptămânii pe www.ziuadecj.ro:

1. Dezvăluiri incendiare: Cum au încercat oficialii CFR să "îngroape" Universitatea Cluj

Agentul de jucători Marcel Popescu a făcut dezvăluiri şocante despre CFR Cluj, tocmai în ziua în care şefii clubului sunt acuzaţi de procurori că ar fi "sifonat" 8,5 milioane de euro din banii primiţi în urma participării în Champions League.

2. Naţionala României se întoarce pe Cluj Arena

Drumul spre Rusia trece pe la Cluj. Naţionala României a plecat mulţumită de pe arena din Parcul Central, după meciul cu Spania, şi vrea să se întoarcă.

3. Percheziții la CFR Cluj. Au dispărut banii din Champions League FOTO/VIDEO

Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT) au efectuat, joi dimineață, 20 de percheziții la locații din Cluj-Napoca și din București. 

4. Clujul e primul din România la calitatea vieţii. Ce metropole a depăşit

Un website din străinătate indică municipiul Cluj-Napoca drept locul în care există calitatea cea mai ridicată a vieţii din România.

5. Mister elucidat în cazul copacilor tăiaţi din Avram Iancu. Ce explicaţii dă Primăria Cluj

Primăria Cluj-Napoca explică de ce au fost tăiaţi copacii din Piaţa Avram Iancu: "Acești arbori prezentau pericol de prăbușire, periclitând siguranța trecătorilor".

Comenteaza