Street Food Festival Cluj-Napoca 2022 în IULIUS Parc. Chef FOA vine în oraș, concert Bosquito și multe alte surprize la prima ediție fără restricții

Street Food Festival Cluj-Napoca 2022 în IULIUS Parc. Chef FOA vine în oraș, concert Bosquito și multe alte surprize la prima ediție fără restricții

IULIUS Parc este locul unde, de pe 12 până pe 15 mai, sunt așteptați pofticioșii și cei care vor să se bucure de muzică live, activități interactive și zile cu soare în aer liber. #GourmetAF și #funAF e conceptul evenimentului care promite anul acesta să aducă surprize atât pe partea culinară, cât și experiențe multiple în festival.

Muzica live bună a făcut mereu parte din meniul Street FOOD Festival, iar anul acesta organizatorii au invitat nume noi care să facă show. Vineri, pe 13 mai de la ora 19, Partizan va fi prima trupă care va concerta, iar de la ora 21 Grimus va lansa în premieră în Cluj albumul Abandonic. Sâmbătă începând cu ora 19 vor cânta Alexu & The Voices Inside și Cred Că Sunt Extraterestru, iar ziua de duminică se va încheia memorabil cu show-ul trupelor Taraf de Caliu și Bosquito, potrivit unui comunicat transmis ZIUA DE CLUJ.

Programul trupelor live

Vineri - 13 mai 2022

  • 19:00 - Partizan
  • 21:00 - Grimus

Sâmbătă - 14 mai 2022

  • 19:00 - Alexu & The Voices Inside
  • 21:00 - Cred Că Sunt Extraterestru

Duminică - 15 mai 2022

  • 18:00 - Taraf de Caliu
  • 20:00 - Bosquito

Surprize pentru gurmanzi

Organizatorii promit un mix impresionant de arome, specifice bucătăriei internaționale și o gamă largă de băuturi reci, ideale pentru serile de weekend în mijlocul verii. Noutatea de anul acesta este „porția de degustare” pe care participanții o vor găsi la fiecare food truck. Aceasta este o porție mai mică, cu un preț de maxim 15 lei, menită să ajute pofticioșii să guste câte puțin din tot și să se bucure de o adevărată călătorie culinară.

O altă noutate o reprezintă posibilitatea comandării preparatului preferat direct din aplicația TAZZ. Astfel, cât timp festivalierii se bucură de activități, concerte sau se relaxează în festival, preparatele lor sunt pregătite. Cu o simplă notificare din aplicație, aceștia sunt anunțați când să-și ridice comanda, astfel evitând statul la coadă.

Best of Street Food Tour este turul ghidat prin festival de care participanții se pot bucura în schimbul sumei de 79 de lei. Turul va începe cu o descriere generală a ceea ce a însemnat și înseamnă street food-ul și va continua cu 3 porții de degustare sărate, una dulce și o băutură fresh. Participanții vor putea pune întrebări, ba chiar poate vor afla din secretele chefilor.

Demonstrații culinare

Tot pentru entertainment-ul participanților se vor face live cooking shows cu chefi celebri, care vor povesti experiențele lor culinare și vor interacționa cu publicul. Dacă vrei să aflii care este „ingredientul secret” în cele mai gustoase preparate trebuie neapărat să participi. Chef FOA ne invită într-un „safari culinar" unde vom degusta burgeri de zebră, bizon și crocodil. La cooking show ne vor mai încânta: Chef Cristi Boca, semi finalist „Chefi la Cuțite”, Chef Munti câștigător  „Chefi la Cuțite” în anul 2019. Chef Horia Șimon cu peste 15 ani de activitate culinară, Chef Răzvan Jurjă owner food truck-ul Trib.

După o perioada plină de restricții ne dorim ca „interacțiune” să fie cuvântul folosit de toți pofticioșii în cadrul festivalului. Interacțiune cu street food, cu amazing drinks, cu prietenii tăi, cu chefii care gătesc live cu artiștii care te încântă prin arta lor și interacțiune cu brandurile partenere.

Street FOOD Festival Cluj-Napoca va avea loc între 12-15 mai, la Iulius Parc, pe Strada Alexandru Vaida Voevod 53B.

Programul evenimentului

  • Joi: 12.00 -23.00
  • Vineri: 12:00 -23:00
  • Sâmbătă: 12:00 -23:00
  • Duminică: 12:00 -23:0-0

 

Comenteaza