Foto Piept de rață + pasiune și talent: Elev de clasa a VIII-a din Cluj-Napoca, fost participant la Chefi la cuțite, la atelierul de gătit

Piept de rață + pasiune și talent: Elev de clasa a VIII-a din Cluj-Napoca, fost participant la Chefi la cuțite, la atelierul de gătit
Facebook - Asociația Alegria
Piept de rață + pasiune și talent: Elev de clasa a VIII-a din Cluj-Napoca, fost participant la Chefi la cuțite
Piept de rață + pasiune și talent: Elev de clasa a VIII-a din Cluj-Napoca, fost participant la Chefi la cuțite
Piept de rață + pasiune și talent: Elev de clasa a VIII-a din Cluj-Napoca, fost participant la Chefi la cuțite
Piept de rață + pasiune și talent: Elev de clasa a VIII-a din Cluj-Napoca, fost participant la Chefi la cuțite
Piept de rață + pasiune și talent: Elev de clasa a VIII-a din Cluj-Napoca, fost participant la Chefi la cuțite
Piept de rață + pasiune și talent: Elev de clasa a VIII-a din Cluj-Napoca, fost participant la Chefi la cuțite
Piept de rață + pasiune și talent: Elev de clasa a VIII-a din Cluj-Napoca, fost participant la Chefi la cuțite
Piept de rață + pasiune și talent: Elev de clasa a VIII-a din Cluj-Napoca, fost participant la Chefi la cuțite
Piept de rață + pasiune și talent: Elev de clasa a VIII-a din Cluj-Napoca, fost participant la Chefi la cuțite
Piept de rață + pasiune și talent: Elev de clasa a VIII-a din Cluj-Napoca, fost participant la Chefi la cuțite
Piept de rață + pasiune și talent: Elev de clasa a VIII-a din Cluj-Napoca, fost participant la Chefi la cuțite
Piept de rață + pasiune și talent: Elev de clasa a VIII-a din Cluj-Napoca, fost participant la Chefi la cuțite

Luca Mititean, elev la Școala Gimnazială „Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca în clasa a VIII-a este dovada vie că pasiunea îmbinată cu talentul dă roade chiar de la vârsta de 15 ani.

”Ne bucură faptul că elevii noștri excelează în diferite domenii și au pasiuni atât de frumoase. Luca Mititean, din clasa a VIII-a D, de la Școala Gimnazială „Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca, a participat vineri 22 martie la Atelierul de gătit sănătos în familie, organizat de Asociația Alegria.

În cadrul evenimentului, Chef Erni Schmidt, de la Rotiseria Gurmanzilor, a gătit și a oferit explicații prețioase publicului despre cum se prepară legumele sote.

Apoi, Luca Mititean, fost participant la emisiunea Chefi la cuțite și-a prezentat cuțitul câștigat și a gătit piept de rață. De asemenea, el a explicat ce înseamnă tehnica splash de aranjare a sosului.

Amintim faptul că în 2021, LUCA a câștigat un premiu în cadrul Concursul interjudețean de orientare în carieră „CE VOI DEVENI ? CUM VOI DEVENI?”, organizat de CCD Cluj, cu un proiect ingenios pentru un restaurant À la carte, Mon jardin.

Felicitări, LUCA MITITEAN! Felicitări tuturor celor care coordonează elevi minunați și le pun în valoare diferite talente”, transmite cu mândrie justificată Ioana Morar, diriginta elevului talentat. 

Comenteaza