News alert Semne bune pentru weekendul de 1 mai și Paște la Cluj-Napoca! Rata infectărilor, tot mai mică. / Foarte aproape de eliminarea restricțiilor

Semne bune pentru weekendul de 1 mai și Paște la Cluj-Napoca! Rata infectărilor, tot mai mică. / Foarte aproape de eliminarea restricțiilor

Rata de infectare cu noul coronavirus, în municipiul Cluj Napoca, a înregistrat duminică o nouă scădere.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

Rata infectărilor cu noul coronavirus, în Cluj-Napoca, în decurs de 14 zile, raportată la o mie de locuitori, a coborât duminică la 3,52, de la 3,82, cât era sâmbătă. Restricțiile de weekend rămân în vigoare, acestea fiind anulate doar după ce incidența infectărilor scade sub 3,5 la mie. 

Astfel, de vineri până duminică sălile de sport și fitness nu funcționează, magazinele și terasele se închid la ora 18:00, iar circulația pe stradă este interzisă după 20:00.

Totuși, luni, cel mai probabil, rata de infectare va scădea sub 3,5 la mie, iar dacă aceasta nu crește în timpul săptămânii, weekendul de 1 mai și Paște va fi fără restricții, magazinele și terasele vor avea program normal, iar sălile de sport se vor redeschide.

De asemenea, circulația va fi permisă până la ora 22:00, iar în noaptea de Înviere clujenii pot circula între 22:00 și 05:00.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza