Replica lui Emanuel Ungureanu pentru Emil Boc: "Nu mi-e frică, nu pot fi intimidat" FOTO/VIDEO

Replica lui Emanuel Ungureanu pentru Emil Boc:
Deputatul Emanuel Ungureanu i-a dat replica primarului Emil Boc, după ce acesta l-a ameninţat că îl va da în judecată.

Deputatul clujean Emanuel Ungureanu, cel care a făcut plângerea penală la DIICOT împortiva lui Mihai Lucan, a postat un mesaj pe Facebook, în replică la anunţul făcut marţi de primarul Emil Boc, că ar putea să îl dea în judecată pentru calomnie.

Emanuel Ungureanu a postat şi două acte adiţionale la contractul de asociere dintre Primăria Cluj şi clinica privată a doctorului Mihai Lucan, dar şi un material video, pe care le ataşăm şi noi acestui articol.

"Domnul Boc, prietenul și fostul pacient de lux al domnului Lucan m-a amenințat astăzi cu plângere pentru calomnie.

Ieri a făcut plângere penală împotriva mea fostul lui consilier pe probleme de sănătate, Mihai Lukfurt.
Cine se aseamănă, se adună.
Am avut o zi grea și lungă.
Mesajul meu pentru domnul Boc este sper, limpede.
Nu mi-e frică, nu pot fi intimidat.
Îmi fac datoria față de bolnavii jecmăniți de Lucan și vorbesc despre suferința lor în public și în fața procurorilor anti-mafia.
Nu mă voi opri.
Lucan nu a fost singur, a fost sprijinit de mai multe tentacule, una dintre ele sunteți dumneavoastră.
V-am rugat să vă cereți iertare, nu ați avut tăria de caracter...
Atașez din nou, de data asta în original, doar două documente dintr-un șir lung de dovezi care arată negru pe alb faptul că, fără ajutorul dumneavoastră și al consilierilor locali din anul 2006, Lukfurt nu ar fi putut să devină uzina de bani care a delapidat Institutul Clinic de Urologie și Transplant Renal Cluj.
Vă doresc sănătate domnule Boc și decență, este important să nu vorbiți măcar câteva zile în apărarea lui Lucan din milă față de sutele de bolnavi jecmăniți și batjocoriți de acest individ cu care v-ați asociat atâția ani!", a afirmat Emanuel Ungureanu.

Primarul Emil Boc a fost audiat marţi la DIICOT în dosarul Lucan, iar la ieşirea de la audieri a făcut mai multe declaraţii.

"Am avut o intervenţie de urgenţă la Institutul de Urologie în 2005. Apoi, am mai avut două intervenţii, una în 2015 pentru care am plătit 1.500... un început de colică renală. Nu mai am bonurile, dar se poate verifica că am plătit.

Nu am dat în judecată pe nimeni până acum, dar lucrurile nu le voi lăsa să scape de sub control. Nu am nimic de ascuns, ce am în guşă şi în căpuşă. Nu am ştiut şi nu mi-a cerut sprijin (Lucan, n. red.) pentru un dosar. Toate au o limită şi un punct, dar sunt pe punctul de a lua altă decizie. Dacă domnul Ungureanu va continua, îl voi acţiona în judecată. Nu am încălcat legea'', a spus Boc, la ieşirea de la DIICOT.

 

 

Comenteaza