Record ziuadecj.ro: Aproape 18.000 de vizitatori unici, ieri

Record ziuadecj.ro: Aproape 18.000 de vizitatori unici, ieri
Potrivit SATI, organismul de auditare oficial al presei online din România, ziuadecj.ro a realizat un record de trafic miercuri, în ziua în care primarul Sorin Apostu a fost reţinut de procurorii DNA. Le mulţumim tuturor celor 17.906 cititori.

Evenimentele din ziua reţinerii primarului Sorin Apostu au fost reflectate în timp real şi pe larg de ziuadecj.ro, cel mai important website de ştiri quality din Cluj. Confirmarea a venit din partea cititorilor: 17.906 de vizitatori unici au accesat miercuri site-ul, potrivit SATI.

Ziuadecj.ro a realizat miercuri recorduri şi la capitolul vizitelor, respectiv la capitolul afişărilor. Statistica furnizată de SATI arată că website-ul a fost accesat de 26.594 de ori, iar numărul paginilor citite a depăşit plafonul de 100.000: în total au fost înregistrate 111.130 de afişări.

„Spuneam nu demult că obiectivul nostru este să ajungem anul viitor la o medie de peste 20.000 de vizitatori unici. Acest lucru este pe cale să se îndeplinească. Am luat câteva decizii strategice, inclusiv colaborarea cu unul dintre marile portaluri de ştiri din România, realitatea.net, care încep să dea roade. Le mulţumim cititorilor şi îi invităm să rămână alături de site-ul cu cele mai corecte şi documentate ştiri din Cluj", a declarat directorul ZIUA de CLUJ, Rareş Bogdan.

„Echipa de la site a lucrat împreună cu cea de la ediţia print şi cu colegii de la Realitatea TV Cluj, pentru a oferi informaţii corecte şi rapide cititorilor. Sigur că acest lucru s-a tradus în recorduri de trafic. Cititorii trebuie să ştie că aici vor afla şi în continuare tot ce se petrece important în cazul Apostu, dar şi ce se întâmplă în general în Cluj, pe zona ştirilor generaliste quality", a spus şi Ionel Lespuc, project manager ziuadecj.ro.

 

Etichete
Comenteaza