Record de trafic pentru Ziua de Cluj: Peste 192.000 de cititori. Vă mulţumim!

Record de trafic pentru Ziua de Cluj: Peste 192.000 de cititori. Vă mulţumim!

Criza prin care trece societatea românească îşi pune amprenta şi asupra presei online, care devine principala sursă de informare pentru sute de mii de clujeni.

Un număr record de 192.469 de cititori au accesat Ziua de Cluj în perioada 23/24 martie 2020, timp în care site-ul nostru a fost afişat de 319.260 de ori pe ecranele telefoanelor, tabletelor sau calculatoarelor clujenilor şi nu numai.

Cel mai citit articol a fost Streinu-Cercel: "Dacă se depune un strat de zăpadă, nu va trebui adunat. Este cel care poate să ne salveze", care a înregistrat un număr de 105.722 de afişări.

De asemenea, Ştirile pozitive ale dimineţii de marţi au fost în topul citirilor, alături de Reacția oficială a Mitropoliei Clujului, după controversa legată de împărtășirea cu aceeași linguriță, de ştirea privind Primul spital privat din țară, preluat de CJ Cluj pentru a trata persoanele infectate cu COVID-19 şi de informaţia potrivit căreia Milionarul Vuza se apucă de producția de dezinfectant

Le mulţumim cititorilor noştri şi îi asigurăm că, în această perioadă care va schimba modul în care trăim şi în care ne raportăm la lumea din jurul nostru, vom rămâne fideli misiunii noastre de a informa prompt şi corect, înţelegând că presa de calitate are un rol extrem de important mai ales în momentele în care societatea se află în criză.

Jurnaliştii Ziua de Cluj vor continua să vă informeze despre tot ceea ce se întâmplă în Cluj, în regiune şi în ţară, cu aceeaşi echidistanţă, pasiune şi dedicare. Recordul Ziua de Cluj vinde după alte două vârfuri de trafic înregistrate de colegii de la Ştiri de Cluj şi de la Transilvania Reporter.

Comenteaza