Razie în trafic cu sute de amenzi la Cluj-Napoca. În vizor, vitezomanii, bicicliștii și trotinetiștii

Razie în trafic cu sute de amenzi la Cluj-Napoca. În vizor, vitezomanii, bicicliștii și trotinetiștii

Polițiștii au desfășurat o serie de controale în trafic pe raza municipiului Cluj-Napoca pentru combaterea încălcării normelor de circulație pe drumurile publice.

Polițiștii au aplicat, în acțiunea care a avut loc în perioada 13-20 august, în total 375 de sancțiuni contravenționale participanților la traficul rutier.

"Având un caracter predominant preventiv, acțiunea polițiștilor a urmărit totodată depistarea conducătorilor auto care nu respectă regimul legal de viteză, dar și impunerea unei discipline rutiere conducătorilor de biciclete și trotinete.

În acest context au fost constatate 120 de abateri de la prevederile legale ale bicicliștilor și celor care utilizau trotinetele. În cadrul acțiunii, polițiștii rutieri au reținut 27 de permise de conducere și 18 certificate de înmatriculare.

De asemenea, la nivelul județului Cluj, în cadrul activității de control, polițiștii au constatat mai multe infracțiuni în flagrant, săvârșite pe linia regimului rutier", au precizat reprezentanții IPJ Cluj.

Comenteaza