Razie de weekend în Cluj și Florești. Câte amenzi s-au dat

Razie de weekend în Cluj și Florești. Câte amenzi s-au dat

Polițiștii clujeni au desfășurat, în acest final de săptămână, o serie de controale la Cluj-Napoca și în comuna Florești.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

În perioada 28-30 august, polițiștii din întreg județul au continuat acţiunile de verificare a respectării măsurilor de protecție sanitară, impuse pentru prevenirea răspândirii Covid-19, fiind verificate zonele aglomerate: zone pietonale, târguri și piețe, centre comerciale, dar și mijloacele de transport în comun.

În perioada 28-29 august, în intervalele orare 20:00-21:30, 23:00-00:30, polițiștii din cadrul municipiului Cluj-Napoca au derulat activități în vederea asigurării unui climat optim de siguranță rutieră, prin combaterea și prevenirea încălcării normelor rutiere de către toți participanții la traficul rutier.

Au fost efectuate controale pe principalele artere de circulație, printre care Piața Unirii, Bd.  Eroilor, Piața Avram Iancu, Calea Dorobanților, Bd. Muncii. Urmare a nerespectării normelor legislative, au fost aplicate 33 de sancțiuni contravenționale, cinci fiind pentru abateri ale conducătorilor de trotinete electrice.

Sâmbătă, 29 august, în intervalul 09:00-12:00, polițiștii din cadrul Secției 6 Rurală Florești au desfășurat activități în vederea prevenirii și combaterii infracțiunilor, precum și a faptelor de natură contravențională.

În intervalul orar 20:00-24:00, au fost legitimate peste 50 de persoane și controlate 23 de autovehicule. În urma neregulilor constatate au fost aplicate 25 de sancțiuni contravenționale, 7 fiind pentru nerespectarea prevederilor legale impuse pentru prevenirea răspândirii coronavirusului.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza