Radare în cascadă în weekend la Cluj. Câți șoferi au rămas fără permis

Radare în cascadă în weekend la Cluj. Câți șoferi au rămas fără permis

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier - Biroului Drumuri Naționale și Europene, alături de cei ai Biroului Rutier Cluj și Huedin au acționat, sâmbătă, pentru prevenirea nerespectării regimului legal de viteză, în sistem ”cascadă”.

Activitățile, derulate în colaborare cu Serviciul Rutier Bihor, au vizat, de asemenea, creșterea gradului de disciplină rutieră în rândul participanților la trafic, dar și depistarea și aplicarea măsurilor legale în cazul încălcării prevederilor incidente regimului circulației pe drumurile publice.

Efectivele polițiștilor rutieri au acționat în județul Cluj, pe DN1 E60.

În urma neregulilor constatate, polițiștii clujeni au aplicat 59 de sancțiuni contravenționale, din care 35 pentru nerespectarea regimului legal de viteză.

De asemenea, au fost reținute în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce 3 permise de conducere, iar constatările privind starea tehnică a vehiculelor au condus la retragerea a 5 certificate de înmatriculare.

Polițiștii rutieri recomandă manifestarea unui comportament preventiv în trafic, respectarea vitezei de deplasare și adaptarea acesteia la condițiile de drum. Astfel de acțiuni vor continua și în următoarea perioadă.

Comenteaza