Live Protest şi la Bucureşti. Îmbrâncei, lider al protestatarilor ridicat de jandarmi, femeie dusă cu SMURD, trafic blocat

Protest şi la Bucureşti. Îmbrâncei, lider al protestatarilor ridicat de jandarmi, femeie dusă cu SMURD, trafic blocat

Bucureştenii protestează în Piaţa Victoriei faţă de modificările adoptate la Codul de procedură penală. Protestatarii au blocat strada din faţa Muzeului Antipa, circulaţia desfăşurându-se pe o singură bandă.

UPDATE ora 19.40: O femeie a fost luată cu un echipaj SMURD din Piaţa Victoriei, martorii acuzând că jandarmii ar fi folosit spray lacrimogen.

 

UPDATE ora 19.20: Câţiva protestatri s-au îmbrâncit cu jandarmii, miercuri seară, la manifestaţia din Piaţa Victoriei, un lider al manifestanţilor Mihai Dide fiind ridicat de către forţele de ordine.

 

Mai mulţi protestatari s-au aşezat pe carosabil, blocând prima bandă care vine în continuarea Bulevardului Kiseleff. Manifestanţii strigă "Hoţii", fiind nemulţumiţi de adoptarea în Camera Deputaţilor a modificărilor la Codul de procedură penală. Traficul a fost deviat pe Bulevardul Kiseleff şi pe Bulevardul Aviatorilor către Piaţa Victoriei, potrivit Brigăzii Rutiere a Capitalei.

 

Comenteaza