Premierul Boc vizitează mâine din nou "centura de diamant" a Clujului

Premierul Boc vizitează mâine din nou
Premierul Emil Boc vine mâine la Cluj, ca să viziteze din nou şantierul centurii de ocolire Vâlcele - Apahida a municipiului Cluj-Napoca.

Aceasta nu este prima vizită a premierului pe centură. La sfârşitul lunii iunie Boc a survolat şantierul din elicopter şi a constatat că lucrările sunt dificile. Acesta va ajunge pe şantier în jurul orei 11, va traversa centura începând de la nodul din Apahida până la cel din Vâlcele, iar la capătul traseului va da declaraţii de presă.

UPDATE programul oficial al premierului începe mâine la ora 10.30 la Instituţia Prefectului Cluj, cu o întâlnire cu reprezentanţii administraţiei publice locale care nu au fost nominalizaţi, iar după vizita la centură premierul ajunge la Alba, unde se întâlneşte cu primarul Mircea Hava la ora 14, iar o oră mai târziu Boc participă la reuniunea Asociaţiei Prefecţilor şi Subprefecţilor din România.

 

Conform surselor ziuadecj.ro, motivul prezenţei lui Emil Boc la Cluj nu este vizita pe şantierul centurii, ci nunta lui Rareş Rusu, membru PDL şi directorul Transelectrica Cluj. Rusu este fost consilier judeţean, licenţiat în Ştiinţe Politice, membru al PDL şi fost consilier al deputatului Emil Boc şi al vicepremierilor Gheorghe Seculici şi Adriean Videanu. Nunta lui Rareş Rusu este programată pe sâmbătă.

Comenteaza