Ploaia paralizează Clujul

Ploaia paralizează Clujul
Ploaia şi ceremonia de Ziua Jandarmilor au paralizat azi traficul în centrul Clujului. Şoferii au traversat centrul în 15 minute.

Intersecţii blocate, cozi de maşini, nervi şi claxoane. Aşa a arătat centrul Clujului, astăzi pe o ploaie mocănească, dar şi pentru că o parte problematică a centrului a fost blocată de manifestările ocazionate de Ziua Jandarmeriei.

"Cred că şi din cauza ploii, dar şi a manifestării din centru, circulaţia a mers foarte greu; pe strada Avram Iancu, de exemplu, se înainta extrem de dificil", a spus un şofer pentru ziuadecj.ro. "M-am perindat vreo 15 minute prin centru fără a putea găsi vreun loc de parcare. Nici ţipenie de loc de parcare n-am găsit. Când am ajuns în piaţa Avram Iancu a doua oară nici măcar nu erau defilări, ci luări de cuvânt. În Unirii, circulaţia era deviată din faţa Primăriei Vechi înspre piaţa Unirii iar pentru a ajunge în Cipariu făceai, pe strada Iuliu Maniu, respectiv prin partea laterală a pieţii Avram Iancu şi piaţa Ştefan cel Mare, vreo 10 minute. Pe Eroilor erau foarte multe maşini iar şoferii au fost direcţionaţi spre Iuliu Maniu".

Comenteaza