Plan Roşu de intervenţie la Cluj. Nouă persoane rănite şi un autocar răsturnat FOTO/VIDEO

Plan Roşu de intervenţie la Cluj. Nouă persoane rănite şi un autocar răsturnat FOTO/VIDEO
Nouă persoane au fost rănite, miercuri seara, în urma unui accident între o maşină şi un autocar, petrecut în localitatea clujeană Câţcău.

Nouă persoane au primit aistenţă medicală din partea personalului prezent la locul evenimentului, opt din autocar, dintre care o persoană a refuzat transportul la spital şi soferul autoturismului, pentru care au fost efectuate manevre de descarcerare.

Aflat în stare foarte gravă șoferul autoturismului a fost preluat de o ambulanță SMURD și transportat inițial la unitatea spitalicească din municipiul Dej, iar ulterior de către un elicopter SMURD care a efectuat transferul la o unitate spitalicească din Târgu-Mureş.

La locului evenimentului au intervenit o autospecială pentru transport personal şi victime multiple (ATPVM), trei ambulanţe SMURD de terapie intensivă şi prim-ajutor, două echipaje de ambulanţă şi două autospeciale de stingere cu modul de descarcerare.

Traficul a fost blocat pe ambele sensuri ore în şir după ce în zona localităţii Câţcău şoferul unei maşini, în vârstă de 27 de ani, din judeţul Sălaj, care conducea un autoturism, a pătruns pe contrasens, unde a acroşat o autoutilitară, iar apoi s-a ciocnit cu un autocar. Autocarul s-a răsturnat pe o parte.

Comenteaza