Parcare à la Cluj pe trotuar, fix în faţa Inspectoratului de Poliţie de pe Traian

Parcare à la Cluj pe trotuar, fix în faţa Inspectoratului de Poliţie de pe Traian
| Foto: WhatsApp

În Cluj-Napoca sunt destule zone în care se parchează pe trotuare, deşi există semn cu parcarea interzisă. Mai mult, unii blochează intrările în magazine, chiar dacă aceasta se întâmplă exact în faţa Inspectoratului de Poliţie clujean de pe strada Traian. 

Locurile de parcare în oraşul Cluj-Napoca încă rămân o problemă nerezolvată. Deşi autorităţile au construit deja mai multe parkinguri moderne în cartiere, centrul oraşului rămâne sufocat de maşini parcate care pe unde.

În cititor al ZIUA de CLUJ ne-a trimis pe numărul de WhatsApp al redacţiei un exemplu de parcare "à la Cluj" care îl nedumereşte nu doar pentru că omul a parcat pe trotuar şi a blocat accesul la un magazin, dar a făcut acest lucru în plin centru al oraşului, peste drum de Inspectoratul de Poliţie clujean de pe strada Traian. Acesta susţine că e un obicei în zonă şi că nimeni nu le tulbură pacea celor care parchează pe unde apucă. 

"Aşa se parchează pe strada Traian. A blocat intrarea în magazin. Nu se poate aproviziona sau scoate marfa din interior. Este vis-à-vis de Inspectoratul de Poliţie. În această zonă de 6 ani nu a fost sancţionat nimeni. Am făcut zeci de reclamaţii. Este o zonă cu imunitate?", ne-a scris clujeanul indignat de indiferenţa poliţiştilor. 

Comenteaza