(P) Clujul altfel VIDEO

(P) Clujul altfel VIDEO
Mai multe firme clujene au avut posibilitatea să adopte un spaţiu verde din Cluj-Napoca, pe care să-l amenajeze după bunul plac. Una dintre cele mai elegante zone a devenit astfel sensul giratoriu din cartierul Mărăşti, adoptat de firma Kiat. Clujenii sunt încântaţi de felul în care arată acum acest spaţiu verde.

Reprezentanţii companiei KIAT spun că prin acest proiect au vrut să aducă o imagine nouă zonei.

"Pe lângă lucrările de infrastructură Kiat Grup Construct s-a implicat împreună cu Primăria Cluj-Napoca şi în înfrumuseţarea oraşului. Drept urmare ne-am luat responsabilitatea şi ne-am implicat sufleteşte în amenajarea acestui sens giratoriu din Mărăşti. Împreună cu un specialist în peisagistică sper că am reuşit să aducem un plus de valoarea şi revitalizare Clujului", a precizat Cristina Pop, director de marketing la Kiat.


Spaţiul din sensul giratoriu este amenajat cu flori specifice acestui anotimp.

"Sensul giratoriu din cartierul Mărăşti este apreciat de către locuitorii din zonă 04:33 MUSCĂ 04:42 Practic în acest moment există expuse şi plante în acel sens giratoriu specifice verii şi care dus cu gândul la vacanţă", a menţionat Oana Buzatu, purtătorul de cuvânt al Primăriei Cluj-Napoca.

Proiectul lansat de Primăria Cluj-Napoca presupune amenajarea unui spaţiu verde, pe banii companiilor. Până acum în proiect s-au înscrie 15 companii clujene.

 

Etichete
Comenteaza