O companie privată introduce trenuri directe Sibiu - Cluj-Napoca. Călătoria: 4 ore

O companie privată introduce trenuri directe Sibiu - Cluj-Napoca. Călătoria: 4 ore

Compania Interregional Călători S.R.L. a anunţat că, începând cu data de 10 ianuarie, introduce în circulaţie trenuri Regio Expres pe ruta Sibiu – Cluj-Napoca, prețul unui bilet fiind de 24 de lei.

Interregional Călători are în dotare un număr de 34 de automotoare Duewag, care oferă condiţii civilizate de transport, având o capacitate de 140 de locuri pe scaune, iar în automotor pot fi montate 30 de suporturi speciale pentru bicicletă.

O simulare pentru data de 10 ianuarie pe site-ul companiei arată că trenul direct pleacă din Sibiu la ora 06:43 și ajunge în Cluj-Napoca la ora 10:49, iar prețul biletului este de 24,2 lei. Călătoria durează 4 ore și 6 minute.

Potrivit unui comunicat semnat de directorul comercial Cristian Puşcău, elevii beneficiază de gratuitate, în baza carnetului de elev, iar studenţii de reducere 50%, în baza legitimaţiei de student. Se acordă, de asemenea, toate facilităţile legale prevăzute pentru diversele categorii sociale (pensionari, persoane cu dizabilităţi etc.), prin cupoane de călătorie.

Interregional Călători este o societate de transport feroviar de călători cu capital privat, înfiinţată în anul 2013, având sediul în Cluj-Napoca. Compania a demarat un proiect prin care îşi propune să asigure mobilitatea între marile oraşe, prin mersuri de tren cadenţate, care să satisfacă nevoile de navetă ale călătorilor.

 

Comenteaza