O clujeancă ce a trăit patru luni în Madagascar vernisează diseară expoziţie cu fotografii

O clujeancă ce a trăit patru luni în Madagascar vernisează diseară expoziţie cu fotografii
Clujeanca ce a vizitat câteva luni una dintre cele mai sărace ţări din lume, Madagascar, vernisează diseară o expoziţie, cu fotografii făcute în patru luni petrecute în Madagascar.

Andreea Câmpeanu îşi vernisează expoziţia diseară la ora 6. Expoziţia poate fi vizitată, la mansarda Bastionului Croitorilor, până în 10 mai. Expoziţia poate fi vizitată în weekend între orele 10 şi 18, iar în restul zilelor din săptămână - până la ora 20.

Andreea Câmpeanu este fotograf freelancer pentru Agence France Press în Madagascar. De-a lungul timpului a avut fotografii publicate în Washington Post, Le Figaro, Wall Street Journal, USA Today, National Geographic România, National Geographic Traveler, Mediafax Foto şi altele.

Expoziţia de fotografie face parte din seria de evenimente organizate cu ocazia turneului Caravanei Glocal Tour în România, pe o perioadă de şapte luni şi care debutează la Cluj-Napoca în 7 mai. Din 7 iunie, Caravana Glocal Tour va ajunge la Târgu Mureş, Sibiu Constanţa, Bucureşti şi Oradea. Caravana Glocal Tour transpune ideile globale la nivel local prin intermediul unei expoziţii multimedia mobile şi se adresează, în principal, elevilor şi profesorilor, dar şi publicului larg, tuturor acelora care doresc să facă o incursiune în educaţia globală.

 

Comenteaza