Nr. 1 în Cluj. ziuadecj.ro a fost principala sursă de informare a clujenilor despre evenimentul Scorpions

Nr. 1 în Cluj. ziuadecj.ro a fost principala sursă de informare a clujenilor despre evenimentul Scorpions
Clujenii au aflat totul despre evenimentul Scorpions de pe ziuadecj.ro.

ziuadecj.ro a fost sâmbătă principala sursă de informare a clujenilor. Cititorii noștri au aflat de pe site ce se întâmplă în fiecare clipă pe Cluj Arena, începând cu concertele Semnal M sau Voltaj și terminând cu evenimentul Scorpions. ziuadecj.ro a relatat toate replicile celebrilor componenți ai trupei Scorpions și faptul că liderul formației, Klaus Meine, a cântat înfășurat în steagul României.

Potrivit trafic.ro, 5.984 de vizitatori unici din Cluj (din care 5.532 din Cluj-Napoca) a strâns ziuadecj.ro pe parcursul zilei de sâmbătă. În total, numărul de vizitatori unici a fost de 10.274, record al site-ului pentru o zi de weekend.

ziuadecj.ro și-a învins sâmbătă, pe segmentul vizitatorilor unici care au accesat site-uri de știri din județul Cluj și din municipiul Cluj-Napoca, principalul concurent, citynews.ro, care sâmbătă a avut 5.569 unici din județ (din care 5.069 din oraș).

Pe locul al treilea s-a clasat stiridecluj.ro, cu 5.067 de unici din județ și 4.691 din municipiul reședință.

Am mizat pe o echipă câștigătoare la ediția print, iar acum am pus accent și pe ediția online a ziarului. Rezultatele de sâmbătă sunt doar un început. Ne-am propus să devenim liderii pieței online din Cluj și nu numai. Vă spun în premieră că ZIUA de CLUJ și ziuadecj.ro sunt incluse într-un proiect regional de anvergură”, a declarat directorul ZIUA de CLUJ, Rareș Bogdan.

Aceste rezultate vi se datorează vouă, celor care aveți încredere în ziuadecj.ro, un site care vă oferă cele mai calde informații pe tot parcursul unei zile. Vă mulțumim!

Etichete
Comenteaza