Zeama de gunoi sau mizeria de după ridicarea deșeurilor la Cluj

Zeama de gunoi sau mizeria de după ridicarea deșeurilor la Cluj

Clujenii se plâng de mizeria pe care o lasă în urmă maşinile care ridică gunoiul din cartierele oraşului "de cinci stele" Cluj-Napoca.

De câte ori nu am treut prin oraş pe lângă pubelele urât mirositoare. Şi da, gunoiul nu miroase frumos. Dar odată ridicat, zeama ce rămâne un urma utilajelor care ridică gunoiul e mai mult decât o dâră urât mirositoare într-o zi de vară, într-un Cluj în care nu a plouat demult pentru ca măcar ploaia să "spele" zeama de gunoi.

Un cititor al ZIUA de CLUJ ne-a trimis o fotografie cu "mizeria lăsată în urmă de Rosal". Se întâmplă pe strada Luceafărului nr. 10. Fotografia nu poate reda și mirosul. Mirosul dintr-o zi în care canicula încinge focarele de infecție ca cel din fotografie.

Cine ar trebui să spele mizeria care curge din mașinile de gunoi? Suntem fericiţi că avem în oraşul de 5 stele firme care adună gunoiul. Dar cu zeama de gunoi cum rămâne?

Între timp România se luptă cu focarele de COVID-19. În ţată s-au înregistrat ieri cifre record atât la noile infectări, cât şi la decese. Întrebarea e cu celelalte posibile focare de infecție cum rămâne?

Comenteaza