Mamă și copil pe bicicletă, loviți de un livrator: "Era cu ochii în telefon"

Mamă și copil pe bicicletă, loviți de un livrator: "Era cu ochii în telefon"
| Foto: Facebook/Info Trafic jud. Cluj

O clujeancă a povestit cum a fost accidentată de un livrator în timp ce se deplasa cu bicicleta împreună cu copilul său.

Incidentul a avut loc pe Calea Dorobanților și femeia spune că livratorul care i-a lovit, aflat și el pe bicicletă, se uita la telefon în timp ce mergea. 

"Azi un băiat, livrator m-a accidentat pe Dorobanților eu fiind și cu copilul în scaun.
Livratorul era cu ochii în telefon și urmarea harta.
Dacă ai nevoie să te uiți pe hartă, te retragi te oprești și faci asta retras fiind.
Nu am avut cum să evit impactul din păcate-pe stânga erau pietoni, pe dreapta am tras cât am putut, iar viteza a fost una mai mult decât ok însă, m-a agațat și am căzut destul de urât, fiind necesară intervenția smurdului și a poliției.
Eu m-am ales cu câteva julituri nu foarte "drăguțe ", dar copilul este ok!!!
Am avut un scaun fff bun și testat riguros și a oferit o protecție ridicată, iar, casca de asemenea a fost una de calitate superioară și și-a făcut treaba serios.
Urmează să le înlocuiesc pt că nu mă joc cu siguranța copilului însă, aș vrea să văd în jurul meu oameni responsabili cu o conduită adecvată unui oraș aglomerat și cu o atenție sporită", a scris femeia pe grupul Info Trafic jud. Cluj.

Totodată, clujeanca a transmis un mesaj bicicliștilor din trafic, îndemnându-i să respecte regulile de circulație și să fie cu "ochii și urechile ciulite la drum și nu în altă parte" pentru a evita producerea unor astfel de incidente.

"Pentru bicicliștii din trafic care nu stau la culoarea roșie a semaforului, care traversează haotic străzile, care se uită pe telefon în timpul mersului.
Noi toți suntem responsabili de conduita noastră în trafic și ceea ce facem îl poate afecta pe cel de lângă noi.
Așadar, ochii și urechile ciulite la drum și nu în altă parte.
Respectați toate regulile de circulație nu doar pt siguranța voastră, ci și pentru a celor din jurul vostru", a mai scris clujeanca.

Comenteaza