Mai puțini clujeni "plimbăreți". 129 de amenzi în ultimele 24 de ore

Mai puțini clujeni "plimbăreți". 129 de amenzi în ultimele 24 de ore

De la debutul pandemiei până în prezent, la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj au fost înregistrate 7 dosare penale privind săvârșirea infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor.

Pentru impunerea normelor legale instituite pe perioada stării de urgență au acționat 640 de polițiști, jandarmi, poliţişti locali şi militari. A fost verificat modul de respectare a măsurii de izolare în cazul a 434 de persoane din județul Cluj, iar 23 societăți comerciale/persoane fizice autorizate au fost controlate. 

Pentru nerespectarea măsurilor impuse prin ordonanțe militare, s-a impus aplicarea a 129 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 222.215 lei. Majoritatea sancțiunilor au fost aplicate pentru nerespectarea măsurilor privind restricționarea circulației conform ordonanțelor militare în vigoare.

Au fost întreprinse măsuri pentru transportul a 43 cetățeni reîntorși în țară, spre locațiile de domiciliu pentru urmarea perioadei de carantină sau autoizolare.

92 de salvatori din cadrul ISU și SAJ au fost implicați în acțiunile de împiedicare a răspândirii noului tip de coronavirus, dar și în activități specifice Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției.

Comenteaza