Locuinţa artistei Angela Rusu a fost prădată de hoţi VIDEO

Locuinţa artistei Angela Rusu a fost prădată de hoţi VIDEO
Casa din localitatea clujeană Sânmărghita a cântăreţei Angela Rusu a fost prădată de hoţi. Poliţiştii încearcă acum să afle cine sunt făptaşii.

Interpreta de muzică de petrecere a fost plecată câteva zile, iar când s-a întors şi-a găsit locuinţa răvăşită. Cântăreaţa a sunat la 112, iar la faţa locului au ajuns criminaliştii de la Dej care au prelevat probe şi au efectuat cercetări.

"După-masă am mers până la casa mea din Sânmărghită şi am constat că aceasta a fost spartă, probabil zilele acestea. Am avut o <<surprinză>> de 8 martie. Au intrat pe un geam din spate şi au ieşit pe uşă, au deschis uşa, au luat şi cheia, dar nu au mai închis-o. Nu pot să zic decât că e o surpriză foarte neplăcută pentru mine", a declarat Angela Rusu.

Din primele informaţii, hoţii au reuşit să fure multe obiecte vestimentare, încălţăminte, dar şi alte lucruri de valoare. Deocamdată nu se ştie care este prejudiciul cauzat.

Din nefericire pentru solistă, casa acesteia a mai fost spartă şi în trecut. "S-a mai întâmplat odată, dar atunci au spart garajul şi s-a şi găsit făptaşul, un băiat din vecini", a povestit interpreta. Un alt eveniment nefericit a avut loc în luna decembrie a anului trecut, atunci când din cauza unui coş de fum, casa acesteia a fost la un pas de a lua foc.

Cântăreaţa este decisă să îşi instaleze un sistem de supraveghere video.

 

Etichete
Comenteaza