Iuliu Mureşan: "Vom fi alături de „U" la meciul cu Steaua" FOTO / VIDEO

Iuliu Mureşan:
Preşedintele clubului de fotbal CFR Cluj, Iuliu Mureşan ţine cu Universitatea Cluj deseară în meciul cu Steaua Bucureşti. Reprezentantul "feroviarilor" a avut cuvinte de admiraţie la adresa legendei vii a lui "U", Remus Câmpeanu, cei doi stând mai multe minute alături pe scenă, cu ocazia decernării distincţiilor "Emblemă de Cluj" la Balul Operei.

Prezent la Balul Operei de la Cluj, unde CFR şi „U" au primit alături de alte patru companii distincţia „Emblemă de Cluj", Iuliu Mureşan i-a adresat cuvinte politicoase legendei vii a lui „U" Cluj, Remus Câmpeanu, prezent alături de el pe scenă în cadrul ceremoniei, oficiate de preşedintele Consiliului Judeţean, Horea Uioreanu.

„Este un moment emoţionant. Dacă domnul Câmpeanu are în spate o istorie foarte foarte importantă şi foarte bogată, noi avem o istorie de 100 de ani dar nu a fost marcată de lucruri deosebite. În schimb în ultimii 10 ani, de când am preluat echipa, împreună cu Arpi Paszkany, ne putem mândri cu performanţe", a punctat Iuliu Mureşan.

Pornind de la afirmaţia coprezentatorului Rareş Bogdan potrivit căreia cu siguranţă echipa şi fanii CFR-ului se simt mai aproape de Universitatea Cluj, decât de Steaua, preşedintele formaţiei „feroviare" a răspuns „Sută la sută".

Mureşan a rămas mult timp pe scenă alături de fostul fotbalist şi preşedinte al lui „U" Cluj, Remus Munteanu, strângându-i mâna şi îmbrăţişându-l protocolar la intrarea pe scenă. Reprezentantul CFR-ului a fost însă şi protagonistul unui moment penibil, adresând o glumă "fără perdea" audienţei.

Preşedintele echipei CFR Cluj a etalat, pe de altă parte, vedetele din mediul internaţional alături de care a stat la masă şi a dat câteva explicaţii cu privire la motivul pentru care echipa clujeană a renunţat recent la mai mulţi fotbalişti importanţi.

„Mă întreba un distins domn care a fost solist la Operă de ce am vândut jucători. Şi i-am explicat în 10 minute că a trebuit să facem acest lucru tocmai pentru a nu avea probleme financiare. E dureros când îţi vinzi un „copil de suflet", un om la care ţii, dar trebuie să o facem, din păcate, pentru că, vedeţi, am jucat cu Inter, care a cumpărat un copil de 18 ani de la Dinamo Zagreb, cu 15 milioane de euro şi e foarte bun. A jucat extraordinar în cele două meciuri cu noi şi e foarte greu să joci cu asemenea valori, care îşi merită banii", a încheiat Mureşan.

Premiul "Emblemă de Cluj" a fost acordat duminică seară, în cadrul Balului Operei, ediţia 2013, echipelor de fotbal Universitatea Cluj şi CFR Cluj, respectiv companiilor ACI, Remarul 16 Februarie, Dacia Service şi Jolidon.

 

Etichete
Comenteaza