Interlop, dus cu ambulanţa la UPU după ce i s-a făcut rău la Curtea de Apel Cluj

Interlop, dus cu ambulanţa la UPU după ce i s-a făcut rău la Curtea de Apel Cluj

Interlopul Costel Corduneanu din Iaşi a fost dus vineri cu ambulanţa la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Cluj-Napoca, de la un proces pe care îl avea la Curtea de Apel Cluj, după ce i s-a făcut rău în sala de judecată.

Medicul şef al UPU Cluj, Raluca Tat a declarat, vineri, că pacientul este în afara oricărui pericol şi după câteva investigaţii medicale a fost externat.

„A fost adus vineri de la Palatul de Justiţie Cluj-Napoca un pacient cu antecedente cardio-vasculare semnificative. A dezvoltat simptomatologie asemănătoare cu un sindrom coronarian acut. S-a prezentat în UPU pentru durere toracică şi a fost supus investigaţiilor medicale, printre care şi un consult de cardiologie. Pacientul a fost investigat şi este în afara oricărui pericol, astfel că a fost externat din UPU”, a spus Tat.

Surse medicale au declarat, corespondentului MEDIAFAX, că pacientul adus de la Curtea de Apel Cluj la UPU este interlopul Costel Corduneanu din Iaşi, judecat pentru constituire de grup infracţional organizat.

 

Comenteaza