Întâlnire între actualul şi fostul primar: Boc, în vizită la Apostu

Întâlnire între actualul şi fostul primar: Boc, în vizită la Apostu
Actualul primar al Clujului, Emil Boc, a mers într-o vizită la fostul edil şi coleg de partid, Sorin Apostu, încarcerat la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Gherla.

 

Întâlnirea dintre cei doi a avut loc în urmă cu două luni, primarul fiind însoţit de Monica Apostu, soţia fostului primar, condamnată în acelaşi dosar, însă cu suspendare, scrie portalul clujust.ro. Boc s-ar fi aflat faţă în faţă cu Apostu, despărţiţi doar de geamul de la vorbitor, după cum impune regulamentul închisorii, iar numele său se regăseşte pe lista de vizitatori.

Vizita sa a avut loc după ce fostul primar a ieșit din perioada de carantină de trei săptămâni, obligatorie la încarcerare. În perioada respectivă, Apostu avea depusă la comisia de muncă din cadrul penitenciarului o cerere de a scrie o carte, care a fost ulterior aprobată. Potrivit surselor Clujust.ro, noua lucrare va fi scrisă în domeniul său universitar de la Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară. 

Contactat, Boc a negat cu vehemență că ar fi fost la penitenciar: "Sunt povești vânătorești!". Fostul primar a fost condamnat defintiv, în 7 iulie, la 4 ani și jumătate de închisoare pentru fapte de corupție, iar soția lui, Monica, la trei ani cu suspendare pe un termene de încercare de şapte ani.

Comenteaza