Incident GRAV! Un elev a fost înjunghiat în urma unui conflict spontan cu patru tineri

Incident GRAV! Un elev a fost înjunghiat în urma unui conflict spontan cu patru tineri

Un elev în vârstă de 16 ani a fost rănit cu o macetă, miercuri, de un alt tânăr, în urma unui conflict spontan izbucnit între ei.

Băiatul, elev la o şcoală din Sectorul 6 al Capitalei, a fost transportat la spital în urma incidentului. 

Potrivit Poliţiei Capitalei, poliţişti de la Secţia 21 Poliţie au fost sesizaţi, în jurul orei 13.00, cu privire la faptul că un elev din cadrul unei instituţii de învăţământ din Sectorul 6 ar fi fost agresat fizic. 
 
Ajunşi acolo, poliţiştii au constatat că sesizarea se confirmă, fiind vorba despre un elev în vârstă de 16 ani.
  
”Din primele cercetări, s-a stabilit faptul că victima ar fi avut un conflict spontan cu patru minori, din afara unităţii de învăţământ. Ulterior, acesta ar fi fost agresat fizic de unul dintre minori, cu un obiect tăietor-înţepător. La faţa locului s-a deplasat şi un echipaj medical, care i-a acordat primele îngrijiri medicale, elevul fiind transportat la spital, pentru îngrijiri de specialitate”, a arătat sursa citată, potrivit News.ro.

Din primele informații, adolescentul ar fi fost tăiat în zona antebrațului drept, cu o macetă.

Trei dintre tinerii implicaţi în conflict au fost prinşi în scurt timp, iar ulterior, cu sprijinul Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti, a fost depistat încă un minor implicat, aceştia fiind duşi la sediul secţiei pentru audieri.

Comenteaza