Foto Şi în Floreşti hoţii îşi fac de cap, nu doar în Cluj-Napoca. "Poliţia NU FACE NIMIC!!!"

Şi în Floreşti hoţii îşi fac de cap, nu doar în Cluj-Napoca. "Poliţia NU FACE NIMIC!!!"
Şi în Floreşti hoţii îşi fac de cap, nu doar în Cluj-Napoca. "Poliţia NU FACE NIMIC!!!"
Şi în Floreşti hoţii îşi fac de cap, nu doar în Cluj-Napoca. "Poliţia NU FACE NIMIC!!!"

ZIUA de CLUJ a publicat joi un articol despre hoţii din Zorilor care au prădat în ultimele zile mai multe maşini. Locuitorii din Floreşti spun că nici la ei treaba nu stă mai bine. Şi lor li se fură bicicletele sau cărucioarele copiilor.  

"Bună ziua tuturor, azi mi-au fost furate 2 biciclete din casa scării de pe strada Florilor. Este vorba de o bicicletă Kilimanjaro gri şi o bicicletă McKenzie de culoare galbenă. Dacă cumva le vedeţi, vă rog să mă anunţaţi", scrie Marius Mureşan pe pagina de Facebook Traiesc in Floresti - Cluj, iar omul îşi lasă inclusiv numărul de telefon. 

Cetăţenii se întreabă ce face poliţia în acest timp deoarece omul nu e singurul păgubit. "Oare nimeni nu-i vede pe hoții ăștia, și nouă ne-au furat bicicleta copilului de pe FLORILOR (tot nelegată), în urma cu o lună. Poliţia NU FACE NIMIC!!!", se revoltă un alt floreştean.

Pe de altă parte, i se răspunde că poliţia nu prea are ce să facă în afară de a lua poze cu obiectele furate sau de a lua declaraţii ale păgubiţilor. "Și mie mi-a fost furată vineri bicicleta tot de pe Florilor, era legată în casa scării. Şi eu am fost la poliţie", scrie un alt cetăţean prădat de hoţii care operează în Floreşti. Locuitorii din comuna clujeană spun că ar fi cel puţin a 4 a bicicletă furată în ultimele zile. 

Alţi floreşteni spun că nu se fură doar biciclete în comună, ci şi cărucioare: "Deja a treia zi consecutiv în care s-au furat biciclete și cărucioare din zonă. " Iar poliţia din Floreşti are mult mai multe cazuri de furtişaguri decât cele despre care se scrie pe grupurile de Facebook. Ok, şi cu asta basta. 

La întrebarea "de ce le lăsaţi în casa scării?", oamenii răspund că nu au loc în apartament pentru 3 biciclete. Iar concluzia sugerată de cineva este ca păgubiţii să îşi caute obiectele furate OLX, FB Marketplace şi la Oser sambată... sau chiar la Negreni, că s-a deschis târgul. 
Citeşte şi: Hoţii îşi fac de cap în cartierul Zorilor din Cluj-Napoca. "Fac bani pentru droguri", spun clujenii

Comenteaza