Video Foto Hoţii îşi fac de cap în cartierul Zorilor din Cluj-Napoca. "Fac bani pentru droguri", spun clujenii

Hoţii îşi fac de cap în cartierul Zorilor din Cluj-Napoca. "Fac bani pentru droguri", spun clujenii
Hoţii îşi fac de cap în cartierul Zorilor din Cluj-Napoca
Hoţii îşi fac de cap în cartierul Zorilor din Cluj-Napoca
Hoţii îşi fac de cap în cartierul Zorilor din Cluj-Napoca

Mai mulţi posesori de autoturisme au semnalat că hoţii din cartierul Zorilor le-au prădat maşinile în ultimele zile. 

"Salutare tuturor! Aş avea o rugăminte, recunoaște cineva persoana din video? Azi 08.06.2022 a furat o oglindă în Zorilor. Dacă cineva are vreo informație și ne poate ajuta. Oferim recompensă! Mulțumesc anticipat!", a postat un şofer pe pagina de Facebook Info Trafic Cluj-Napoca.

Imediat cineva a răspuns la postare spunând că tot miercuri, 8 iunie, a păţit la fel în cartierul Zorilor: "Și mie mi s-a furat tot astăzi oglinda în decursul zilei și tot în Zorilor!!!". 

Oamenii spun că păgubiţii le vor găsi "în parcare la Emag" sau pe OLX, adică hoţii le vor scoate rapid la vânzare. Tânărul pare că ar fi  drogat sau băut, iar cetăţenii spun că acesta a furat ca să facă bani cât mai repede pentru droguri. 

În postare mai apare un păgubit care spune că hoţii i-au prădat maşina, tot în Zorilor. "Cartier Zorilor, am rămas fără grile bară față... noaptea trecută.", a scris un alt şofer.

Clujenii se întreabă ce face poliţia, din moment ce păgubitul are la mână filmarea cu presupusul hoţ. Pe filmare se observă că individul se urcă într-un C klasse coupe, alb cu plafon negru, lucru care ar uşura operaţiunea de a-l repera pe individ prin oraş de către poliţişti.

Individul a fost văzut duminică, în jurul orei 4, în cartierul Mărăști. "Prin Mărăști l-am văzut pe lângă sala de aparate Infinit, era pe jos mort de drogat." 

Comenteaza