Grădina Botanică din Cluj-Napoca are un nou program de vizitare. Cât costă biletele

Grădina Botanică din Cluj-Napoca are un nou program de vizitare. Cât costă biletele
| Foto: facebook.com/gradina.botanica.al.borza

Administratorii Grădinii Botanice „Alexandru Borza” din Cluj-Napoca au anunțat noul program de vizitare, care a intrat în vigoare de la 1 aprilie - respectiv de luni până vineri între 09:00 și 19:00.

Ultimele pete de zăpadă s-au risipit, lăsând primăvara să-și facă simțită prezența cu adevărat în Grădina noastră Botanică!

Nu ratați acest moment pentru a vedea o lalea specială de culoare galbenă (Fritillaria raddeana), originară din Iran, Turkmenistan și Cașmir, cultivată la noi cu succes. Numele ei provine de la naturalistul Gustav Radde, care a colectat pentru prima dată exemplare ale plantei la sfârșitul secolului al XIX-lea.

Din 1 aprilie, trecem la noul program. Grădina Botanică va fi deschisă între orele 9:00 și 19:00, ultimele bilete putând fi achiziționate până la ora 18:00. Pentru vizitarea Serelor Mari, intervalul va fi 9:00 - 18:00, cu achiziționarea biletelor de vizitare a serelor până la 17:15, iar ultimii vizitatori vor putea intra la ora 17:45”, au transmis reprezentanții Grădinii Botanice.

Cât costă biletele de intrare

Prețul biletelor este de 15 lei / adult și 7 lei / copii peste 3 ani, elevi, studenți de la alte universități cu vârsta de până la 26 de ani și pensionari.

Accesul este gratuit pentru studenții și angajații Universității Babeș-Bolyai, copiii sub 3 ani, persoanele cu dizabilități și însoțitorii acestora, copiii proveniți din casele de copii sau plasament familial și veteranii de război.

Comenteaza