Flori, fete și băieți, melodii și cântăreți

Flori, fete și băieți, melodii și cântăreți

Sâmbătă, 8 iunie ne amintim de momentele relaxante din copilărie la Grădina Botanică din Jibou.

Cum vremea bună se pare că, în sfârșit, își va face simțită prezența, evenimentele frumoase și interesante nu întârzie să apară. Așa că, sâmbătă, 8 iunie ne amintim de momentele relaxante din copilărie, lipsite de agitația și stresul urban, și participăm la un eveniment special într-un loc și mai special: „Flori, fete și băieți, melodii și cântăreți”. Evenimentul va avea loc la Grădina Botanică din Jibou începând cu ora 12:00 și se anunță a fi un alt fel de eveniment, nu numai datorită locației inedite, dar și datorită activităților.

Activități „Flori, fete și băieți, melodii și cântăreți”

Concerte live

Niciun eveniment fără muzică bună vara aceasta! Și bineînțeles că muzica bună nu putea să lipsească dintr-o locație atât de specială, așa că, pe lângă sunetul liniștii și mirosul florilor, participanții la eveniment se vor putea bucura și de concertele byron și Lucia – Solo Act.

Expoziție foto

Pe perioada evenimentului la Grădina va avea loc și o expozitie de artă contemporană care reprezintă colecția de artă contemporană a Centrului de Cercetări Biologice Jibou, rezultat al celor șapte ediții anuale ale simpozionului de arte vizuale - Arta în Grădină.

Relaxare totală

Grădina Botanică din Jibou este considerată cea mai frumoasă Grădină Botanică din România și una dintre cele mai cunoscute din Europa, iar cei prezenți la eveniment vor avea ocazia să participe și la un tur ghidat organizat cu prilejul acestui eveniment.

Ba mai mult, iubitorii de natură vor putea pleca acasă și cu un suvenir de la Grădină, putând să aleagă între suc de mere produs din fructele din livada grădinii botanice și plante ornamentale/aromatice.

În plus, persoanele prezente la eveniment vor putea participa și la ateliere de olărit, opincărie, fierărie sau prezentare de arme, realizate de Geto-Dacii. Atelierele se vor desfășura într-un spațiu special amenajat și cu siguranță că experiența oferită participanților va fi unică.

Street food

Mâncarea bună nu va lipsi de la acest eveniment pentru că nimic nu merge mai bine cu muzica bună în natură decât o bere rece și mâncarea delicioasă. La eveniment vor fi prezente și câteva truck-uri cu street food și preparate care de care mai apetisante.

Evenimentul „Flori, fete și băieți, melodii și cântăreți” este realizat în parteneriat cu Centrul de Cercetări Biologice Grădina Botanică „Vasile Fati” Jibou și are ca obiectiv principal creșterea vizibilității Grădinii Botanice Jibou în Transilvania, precum și ajutorarea personalului grădinii  pentru ca aceștia să reușească să îngrijească spațiile din cadrul grădinii. Toți banii obținuți prin intermediul acestui eveniment vor fi donați câtre Grădina Botanică din Jibou.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în magazinele partenere.

Comenteaza