Eroii Revoluţiei, comemoraţi la Cluj GALERIE FOTO

Eroii Revoluţiei, comemoraţi la Cluj GALERIE FOTO
Eroii clujeni ai Revoluţiei din 1989 au fost comemoraţi azi cu un marş, slujbe religioase şi depunere de coroane şi jerbe de flori, într-o procesiune care a început la podul de peste Someş de pe strada Horea şi s-a încheiat în cimitirul Eroilor.

Prefectul Florin Stamatian a emis ieri ordinul privind aprobarea programului acţiunilor comemorative dedicate împlinirii a 22 de ani de la evenimentele din decembrie 1989.

Evenimentele au început la ora 10 pe podul de peste Someş, cu o slujbă de pomenire şi depunere de jerbe şi coroane de flori. Marşul comemorării Revoluţiei a început la ora 10.30 pe traseul Regele Ferdinand - Piaţa Unirii cu slujbă de pomenire şi depunere de coroane la monumentul "Eroii Revoluţiei" şi intonarea imnului şi a unor colinde. Marşul a continuat pe bulevardul Eroilor - Piaţa Ştefan cel Mare - Calea Turzii şi s-a încheiat în Cimitirul Eroilor.

Aici a avut loc, la ora 11.30, o altă slujbă religioasă, dar şi depuneri de coroane şi jerbe de flori şi defilarea gărzii militare de onoare.

Comenteaza