Video Drumul prin Hoia-Baciu e ilegal. Fost deputat de Cluj: ''Șeful ocolului silvic are un proiect imobiliar cu sute de locuințe la buza pădurii''

Drumul prin Hoia-Baciu e ilegal. Fost deputat de Cluj: ''Șeful ocolului silvic are un proiect imobiliar cu sute de locuințe la buza pădurii''

Adrian Dohotaru, fost deputat independent de Cluj, cere demisia șefului Ocolului Silvic Cluj pentru conflict de interese. Acesta ar avea, alături de alți asociați, un proiect imobiliar în desfășurare la baza Pădurii Hoia, în care au apărut recent drumuri ''ilegale'', susține acesta.

''Cer demiterea șefului ocolului silvic Adrian Apostoaie, care ne-a indus în eroare, și a zis că drumul e în regulă in media locala, deși drumul e evident ilegal. Seful ocolului silvic trebuie demis pentru ca, avand un proiect imobiliar cu sute de locuințe la buza padurii, e in conflict de interese prin aprobarea ilegala a unui drum de santier. Cer noului prefect sa anuleze autorizația de construire a proiectului imobiliar al lui Apostoaie si al asociaților sai. Cer primarului Pivariu sa nu mai autorizeze urbanism haotic ca in perioada in care era viceprimar. Era Șulea a apus!

Cer primarului Emil Boc sa creeze o asociație a padurilor periurbane ca sa le protejam de dezvoltare imobiliara in buza padurii, de taieri legale si ilegale si despagubiri pentru proprietari privati. Cer ca tema sa fie tratata de Adrian Raulea prin proiectul de sute de mii de euro de la ADI ZMC, ca sa nu livram doar mobilier urban prin padure.

Cer clujenilor sa se ralieze in jurului unei cauze simple: sa facem Hoia-Baciu, Faget si alte paduri din zona metropolitană arii naturale urbane cu un management pe masura, deci fără urbanism haotic, fara taieri legale si ilegale si fara trafic motorizat. Semnează petiția, e valabilă în continuare: https://campaniamea.declic.ro/.../opriti-taierile-abuzive...'', a scris fostul deputat de Cluj pe FB.

Săptămâna trecută a început pietruirea drumului din pădurea Hoia-Baciu. Amintim ca CJ Cluj are in derulare un proiect de extindere a Parcului Etnografic si de modernizare a Padurii Hoia.

Comenteaza