Institutul Clinic de Urologie şi Transplant Renal Cluj-Napoca sărbătoreşte efectuarea a 2.500 de transplanturi renale

Institutul Clinic de Urologie şi Transplant Renal Cluj-Napoca sărbătoreşte efectuarea a 2.500 de transplanturi renale

Institutul Clinic de Urologie şi Transplant Renal Cluj-Napoca sărbătoreşte, vineri, efectuarea a 2.500 de transplanturi renale. Coordonatorul echipei, Florin Elec, a apreciat efortul comun al tuturor celor implicaţi şi a mulţumit familiilor care au donat organele.

”Cu mare bucurie şi emoţie, sărbătorim astăzi un moment deosebit în istoria Institutului Clinic de Urologie şi Transplant Renal Cluj-Napoca! Azi, marcăm realizarea a 2.500 de transplanturi renale, o bornă extraordinară ce marchează peste 30 de ani de devotament, inovaţie şi îngrijire profundă”, a transmis, vineri, coordonatorul echipei Institutului Clinic de Urologie şi Transplant Renal Cluj-Napoca, medicul Florin Elec.

Potrivit acestia, ”fiecare dintre cele 2500 de intervenţii reprezintă o poveste de luptă, de curaj şi de speranţă”.

”Fiecare transplant înseamnă o nouă şansă la viaţă, o şansă pe care noi, ca echipă, ne-am asumat-o cu responsabilitate şi dăruire.

Cu recunoştinţă profundă, transmitem mulţumiri tuturor familiilor donatorilor care au făcut acest lucru posibil, pacienţilor care ne-au încredinţat vieţile lor, familiilor lor şi celor dragi care au fost alături de ei în această călătorie dificilă. Mulţumim echipei noastre medicale, cu profesionalismul, dedicarea şi pasiunea lor, au făcut posibilă fiecare transplant cu succes. 2.500 de vieţi salvate sunt rezultatul muncii noastre comune şi al colaborării strânse dintre toţi cei implicaţi”, a mai transmis medicul.

Acesta apreciază că reuşita înseamnă ”speranţă şi promisiunea unui viitor în care fiecare persoană care are nevoie de un transplant renal să primească îngrijirea de cea mai înaltă calitate, să primească o şansă la o viaţă mai bună”.

”La mulţi ani, Institutului nostru şi tuturor celor care au contribuit la această minunată realizare! Privim cu speranţă la construirea unui nou centru de transplant în care să continuam această activitate de excelenţă şi să aducem sănătate în vieţile celor care au nevoie de ea”, a mai transmis medicul Florin Elec.

 

 

Comenteaza