Dragoste interzisă în aeroportul din Cluj-Napoca: Un american și-a lăsat țara pentru o româncă, dar a fost trimis înapoi

Dragoste interzisă în aeroportul din Cluj-Napoca: Un american și-a lăsat țara pentru o româncă, dar a fost trimis înapoi

Un american și o clujeancă sperau să se vadă pentru prima oară în carne şi oase, după un an de relaţie online. Însă la sosirea pe aeroportul din Cluj, americanului i s-a refuzat intrarea în ţară. Motivul – întâlnirea cu iubita nu este un motiv justificabil de deplasare.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

“- Vrei să te căsătoreşti cu mine în aeroport? – Absolut!” Aceste scene romantice s-au petrecut aseară în faţa terminalului de sosiri de pe Aeroportul din Cluj. A fost soluţia prin care Larisa, o tânără din Dej îndrăgostită foc de un american, credea ca îi poate convinge pe vameşi că iubitul ei, Benjamin, poate intra în ţară, scrie observatornews.ro.

Americanul a fost oprit în zona neutră din aeroport. Tinerii au chemat în aeroport chiar şi un avocat, dar fără succes. Bărbatul va fi trimis în această dimineaţă cu primul zbor înapoi în Germania, acolo de unde are cursă spre Statele Unite.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza