Cursa iresponsabililor. "Liniuţă" pe Autostrada Transilvania: BMW vs Audi VIDEO

Cursa iresponsabililor.
Autostrada Transilvania a devenit circuit de viteză pentru iresponsabili.

Doi ardeleni au decis să se întreacă pe Autostrada Transilvania. Cursa a fost filmată de pasagerul din dreapta al uneia dintre maşinile implicate, iar imaginile au ajuns pe Internet. În timpul cursei, maşinile au trecut de 300 de kilometri pe oră, potrivit vitezometrului.

Potrivit celui care a postat imaginile pe YouTube, maşinile care participă la întrecere sunt un BMW M5, de 550 CP, şi un Audi B5 RS4, de "doar" 460 CP. Clipul a fost însa scos de pe site, după ce a ajuns în atenţia presei, dar a fost recuperat de realitatea.net.

"Cei care îşi consumă adrenalina conducând cu viteze foarte mari, obişnuiesc să umble la kilometraj. Se scoate limitatorul de viteză, şi în acest fel acul vitezometrului poate fugi la orice valoare. Este o făcătura de prost gust. Aceste filmuleţe sunt făcute de amatori, în complicitate cu profesioniştii IT", a declarat la Realitatea TV şeful Poliţiei Rutiere, Lucian Diniţă.

Diniţă a spus că poliţia nu poate lua măsuri, pentru că şoferii nu au fost înregistraţi cu aparate profesionale, şi că există informaţii că unul dintre "piloţii de curse" este un bărbat din Câmpia Turzii.

 

Comenteaza