Cum apar fotografii cu Cluj Arena pe cluj-am.ro, când presa nu are acces: fotoreporterul este de fapt economist la regia care administrează stadionul

Cum apar fotografii cu Cluj Arena pe cluj-am.ro, când presa nu are acces: fotoreporterul este de fapt economist la regia care administrează stadionul
Jurnalistul care face fotografii la Cluj Arena şi le publică pe cluj-am.ro este economistul RAADPP, Traian Nechita. Surse ziuadecj.ro susţin că şi aparatul foto folosit aparţine de fapt regiei.

Directorul RAADPP şi patronul site-ului cluj-am.ro, Mircea Avram, face afaceri cu costuri reduse. Există jurnalişti care lucrează şi la regie şi la site. Este şi cazul lui Traian Nechita, economistul RAADPP, care apare în caseta de redacţie a cluj-am.ro ca redactor şi fotoreporter, sub numele Traian Andreiu. Până de curând, în casetă scria: Andreiu Traian - fotoreporter/redactor nechita.traian [ at] cluj-am.ro. Recent, adresa de email a fost modificată.

În aceste condiţii, este explicabil de ce pe cluj-am.ro au apărut fotografii din interiorul Cluj Arena într-o zi în care două echipe de jurnalişti nu au primit permisiunea de a intra, cu motivaţia că firma constructoare a cerut să nu mai fie întreruptă din muncă. RAADPP este administratorul stadionului, în numele Consiliului Judeţean, şi va deţine 10% din noua societate Cluj Arena SA, aşa încât este explicabil de ce paznicii stadionului le permit angajaţilor regiei accesul fără comentarii.

"Le-am cerut să scoată fotografiile de pe site", a declarat astăzi Alin Tişe, preşedintele Consiliului Judeţean.

Interesant este că Traian Nechita sau Traian Andreiu face interviuri cu şeful său la pătrat. Iată AICI un articol al lui Andreiu-Nechita despre Avram. Vă oferim un citat:

Fan al F.C.M." Universitatea" S.A.Cluj-Napoca, pe scurt "U Cluj", dir. gen. al R.A.A.D.P.P. dl. Mircea Avram, a mărturisit încă de la început că a venit în vizită trecând cu greu peste orgoliile personale şi "in semn de respect pentru Universitatea Cluj şi preşedintele Consiliului Judeţean, dl.Alin Tişe, pentru ca acest obiectiv de mare importanta pentru judeţul Cluj să fie finalizat la termen". "Pentru că susţin echipa de fotbal Universitatea Cluj şi doresc ca primul meci jucat pe stadion să aparţină formaţiei clujene", a adaugat pentru cluj-am.ro, dir.gen.al R.A.A.D.P.P. a Jud.Cluj,dl.Mircea Avram.

Potrivit unor surse din interiorul RAADPP, chiar şi aparatul de fotografiat profesional cu care s-au făcut zilnic fotografii pentru cluj-am.ro, de către Traian Nechita, ar aparţine de fapt RAADPP. 

ziuadecj.ro l-a căutat la telefon pe Traian Nechita-Andreiu: "De unde aveţi numărul meu de telefon? Eu nu sunt chiar ziarist. Vă pot da informaţii numai cu acordul proprietarului de ziar", a reacţionat economistul-fotoreporter. Mai târziu, Traian Nechita a confirmat că aparatul de fotografiat cu care a realizat fotografiile pentru site-ul cluj-am.ro aparţine RAADPP. "Mi-am îndepliniat atribuţiile de serviciu", a explicat Nechita.

 

CITEŞTE ŞI: Discriminare pe Cluj Arena

Cluj Arena, interzis la vizitat

Comenteaza