Discriminare pe Cluj Arena UPDATE

Discriminare pe Cluj Arena UPDATE
Presa nu mai are acces pe Cluj Arena, dar există şi excepţii. Un şef de regie care are un website a publicat fotografii cu stadionul exact în ziua în care alte două echipe de jurnalişti au fost refuzate.

Discriminare la Cluj Arena. Vizitarea stadionului este oprită pentru jurnalişti, dar nu pentru toţi. Luni, în timp ce două echipe de jurnalişti nu au primit acces pe stadion, site-ul cluj-am.ro publica fotografii realizate în mai multe zone ale tribunei.

"Nu am dat nimănui acceptul să intre pe stadion. Nu ştiu ce s-a întâmplat, vom verifica", a spus purtătorul de cuvânt al Consiliului Judeţean, Victor Popa.

Iată fotografiile care apar astăzi pe cluj-am.ro.

Luni, Popa fusese categoric: "Consiliul Judeţean a primit o solicitare din partea constructorilor care ridică stadionul pentru a nu mai permite accesul jurnaliştilor pe Cluj Arena până la finalizarea lucrărilor. Pe durata acestor vizite lucrul trebuie oprit, iar constructorii muncesc acum contratimp pentru finalizarea la data stabilită a stadionului".

Pe stadion se poate intra numai cu acceptul autorităţilor. Intrarea este păzită de reprezentanţi ai constructorului şi de angajaţii unei firme de pază, care cer actele de identitate ale tuturor vizitatorilor şi îi lasă în interior numai cu însoţitor.

Cluj-am.ro este un website deţinut de Mircea Avram, directorul Regiei Autonome de Administrare a Domeniului Public şi Privat (RAADPP), instituţie aflată în subordinea Consiliului Judeţean. 

„Am făcut acest site cu gândul de a-l dezvolta. După ce nu mai sunt director la RAADPP, vreau să mă implic şi mai mult, să postez şi eu mai ales editoriale. Nu îmi fac cultul personalităţii", declarase anul acesta Mircea Avram, pentru adevarul.ro, încercând să explice de ce pe site-ul său sunt interviuri cu șeful RAADPP... Mircea Avram.

UPDATE Miercuri, link-ul http://cluj-am.ro/cluj-arena-stadiul-lucrarilor-de-construire-a-viitoarei-arene-sportive-a-judetului-cluj-la-data-de-29-08-2011/ nu mai ducea nicăieri. Articolul cu fotografiile de pe Cluj Arena a fost retras de pe site, fără nicio explicație din partea celor care îl dețin. De asemenea, marți, la redacția ziuadecj.ro s-a primit un telefon de la cineva care se pretindea redactor șef la cluj-am.ro și care solicita scoaterea urgentă a fotografiilor de pe site-ul nostru.

Comenteaza