Co-preşedintele TNL Cluj cere demisia directorul executiv adjunct al Casei de Pensii Cluj

Co-preşedintele TNL Cluj cere demisia directorul executiv adjunct al Casei de Pensii Cluj
Co-preşedintele TNL Cluj, consilierul local Ioan Bîldea, solicită demisia Rodicăi Şelaru, directoarea executivă adjunctă a Casei de Pensii Cluj.

La scurt timp după ce Şelaru a fost audiată ca martor la DNA Cluj în dosarul de corupție deschis pe numele Mihaielei Cordoş, la data faptelor referent al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Cluj, Bîldea a solicitat, printr-o postare pe pagina sa de pe reţeaua de socializare Facebook, demisia acesteia din funcţia pe care o deţine. 

"Din mărturiile doamnei Șelaru aflăm că dânsa cunoștea faptul că Mihaela Cordoș solicita sume de bani pentru angajarea unor persoane. De asemenea, doamna director cunoștea inclusiv faptul că unele persoane erau păcălite, în sensul că li se promiteau locuri de muncă în schimbul unor sume de bani pe care Mihaela Cordoș le încasa, fără să mai asigure apoi locurile de muncă promise. Cu toate că știa aceste detalii, directorul executiv adjunct al Casei de Pensii Cluj, Rodica Șelaru, continua să îi trimită „clienți" doamnei Cordoș. În consecință, solicit public doamnei Rodica Șelaru demisia din funcția pe care o ocupă, respectiv cea de director executiv adjunct - Direcția de Stabiliri și Plăți Prestații al Casei de Pensii Cluj", susţine Bîldea. 

Procurorii anticorupţie susţin că Șelaru i-a trimis Mihaielei Cordoș mai mulți "clienți" care ar fi dat câte 1.500 de euro pentru a se putea angaja la spital. Deși ea știa că soția senatorului PSD îi "țepuiește" pe cei cărora le promitea posturi la SCJU, nu a denunțat la DNA comportamentul ilegal al Mihaielei și a continuat să îi trimită persoane care să rămână mai apoi cu ochii în soare.

Comenteaza