Dan Petrescu, înjurat de suporterii FCSB-ului: ”Fotbalul e pe goluri. Demisia nu o să mi-o dau niciodată şi dacă sunt pe ultimul loc”

Dan Petrescu, înjurat de suporterii FCSB-ului: ”Fotbalul e pe goluri. Demisia nu o să mi-o dau niciodată şi dacă sunt pe ultimul loc”
| Foto: Sport Pictures - digisport.ro

La derby-ul dintre FCSB și CFR Cluj, Dan Petrescu a avut parte de o primire ostilă din partea fanilor roș-albaștrilor care i-au adresat cuvinte dure tehnicianului.

Antrenorul campionilor de la CFR Cluj, Dan Petrescu, a făcut o serie de precizări importante la finalul meciului câștigat cu FCSB, scor 1-0, în Liga 1, după ce s-a declarat nemulțumit de modul în care a fost tratat de suporterii FCSB-ului, a transmis digisport.ro.

Petrescu a precizat la conferința de presă că nu va demisiona niciodată de la CFR Cluj și nici nu a avut vreodată un asemenea gând. ”O victorie importantă împotriva celei mai în forme echipe din campionat. Sunt foarte mulţumit de atitudinea jucătorilor, de rezultat.

Sper să continuăm cu o victorie marţi, să terminăm bine anul. Dacă vă uitaţi la posesie, a avut-o adversarul, ocaziile le-am avut noi. Echipele care au încercat să joace altceva, au plecat acasă. Fotbalul e pe goluri, pe tabelă, restul e cancan. (...) 

Cel care e foarte bun şi câştigă trofee, în România e înjurat! Am crescut aici! Ce trebuie să fac? Să nu mai câştig ca să fiu aplaudat?! Fiecare vine la stadion să facă ce vrea. E democraţie. Dacă aveau grijă de echipa lor şi încurajau, poate era altul rezultatul. Nu am înţeles.

Şi cei din spatele băncii sunt puşi să mă înjure din minutul 1 până în minutul 90. Dacă erau cuminţi, câştigau cu 3-0. Dacă le place aşa, să continue aşa. Mă sună patronul. Este un an ideal. 

Demisia nu am vrut niciodată să mi-o dau. Şi dacă sunt pe ultimul loc, nu mi-o dau. Am făcut 5 ani de zile istorie. Decât dacă vine Real Madrid, Doamne ajută. Şi, oricum, demisia nu o să mi-o dau niciodată”, a spus Dan Petrescu la conferința de presă de după partida cu FCSB. 

Comenteaza