Clujul pierde o funcţie importantă în faţa Bihorului. Eugen Cecan, demis de la conducerea DRDP Cluj (Surse)

Clujul pierde o funcţie importantă în faţa Bihorului. Eugen Cecan, demis de la conducerea DRDP Cluj (Surse)
Clujul rămâne în zodia schimbărilor spectaculoase în structurile guvernamentale din teritoriu.

După ce acum 10 zile a fost schimbat prefectul judeţului, un alt şef important îşi va pierde funcţia. Este vorba de Eugen Cecan, directorul Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri (DRDP) Cluj, direcţie care administrează drumurile naţionale din mai multe judeţe ale Transilvaniei şi care se află în subordinea CNADNR, actuala CNAIR, potrivit surselor ZIUA de CLUJ.

Interesant este faptul că această funcţie va fi pierdută de Cluj, pentru că în locul lui Eugen Cecan va fi numit orădeanul Radu Băruţă.

În vremea guvernării USL, Radu Băruţă a fost director general adjunct al CNADNR de unde a fost schimbat din funcţie de fostul ministru al Transporturilor Dan Şova în 2013, când premier era Victor Ponta.

Amintim că DRDP Cluj, sub coordonarea lui Eugen Cecan, a refăcut în regie proprie bucata de autostradă de 200 de metri dintre localităţile Cunţa şi Şălişte din tronsonul Sibiu -Oraştie, care s-a surpat în anul 2015, la circa un an de la inaugurare, după ce contractul cu executantul iniţial a fost reziliat.

Schimbarea lui Eugen Cecan survine la doar câteva zile după ce Clujul obţinuse prin Florin Mircea Biban cea de-a doua funcţie de secretar de stat din guvern, tocmai la Ministerul Transporturilor, ce are în subordine şi CNAIR.

 

Comenteaza