Clujenii pot învăţa cum să se îmbogăţească prin Facebook

Clujenii pot învăţa cum să se îmbogăţească prin Facebook
Alexandru Negrea, cel mai cunoscut trainer pe zona de Facebook din România, cu o experienţă de peste şapte ani în social media şi organizator al celui mai apreciat training din domeniu, va susţine primul său workshop intensiv de Social Media la Cluj-Napoca.

 

"Facebook for Business" se adresează companiilor care vor să îşi pregătească oameni de social media interni, profesioniştilor, dar şi proprietarilor de business-uri care vor să înţeleagă cum pot folosi Facebook pentru a se promova şi a genera vânzări.

Trainingul programat pe data de 27 martie va avea loc la Hampton by Hilton, Cluj-Napoca, de la ora 9, oferind participanților prilejul de a afla noţiuni de bază şi setări esenţiale pe pagina de Facebook, construirea unei strategii editoriale, aplicaţii şi Facebook Ads, incluzând remarketing, conversion tracking şi custom audiences, totul completat de exercitii practice.

"Facebook for Business" este un training intensiv de nivel intermediate, o combinaţie între workshop-uri şi sesiuni scurte de teorie aplicată, studii de caz şi Q&A. Costul cursului este de 190 euro, iar până pe data de 20 martie există un preț special Early Bird de 150 euro.

 

Comenteaza