Cel mai mare târg de construcţii şi instalaţii din regiune revine la Cluj. Ce oferte vă aşteaptă

Cel mai mare târg de construcţii şi instalaţii din regiune revine la Cluj. Ce oferte vă aşteaptă
Expo Transilvania găzuieşte în această săptămână o nouă ediţie a celui mai important târg internaţional din Transilvania specializat în construcţii şi instalaţii.

Ese vorba de Ambient Construct&Instal, care se va desfăşura pe parcursul a patru zile, între 25 şi 28 februarie.

Ediţia cu numărul XXIV reuneşte 54 de firme cu experienţă în domeniul construcţiilor şi al instalaţiilor, care îşi vor prezenta ofertele şi produsele pe o suprafaţă totală desfăşurată de 2300 mp în interiorul complexului expoziţional şi 200 mp în exteriorul lui. 

"Eveniment de referinţă în cele două domenii, expoziţiile reprezintă punctul de relansare al companiilor de profil pe piaţă şi totodată cel mai bun mijloc de promovare, de stabilire de noi contacte de afaceri, colaborări şi parteneriate în vederea extinderii, dar şi de informare asupra ultimelor noutăţi în domeniu", au afirmat organizatorii.

În cadrul târgului, expozanţii vor aduce oferte de materiale și echipamente pentru construcții,  proiectarea instalaţiilor smart house, trape de fum, ventilaţie, luminatoare, echipament topografic, măsurători topografice, ţiglă metalică, tablă cutată, sisteme pluviale, piatră naturală (granit, travertin, marmură), produse şi accesorii pentru finisaje în construcţii, vitralii, parchet masiv, lamele antiderapante pentru terasă, lambriuri de exterior, uși de interior și exterior din lemn, ferestre din lemn masiv, sobe și șeminee, tuburi de ventilație, coșuri de fum şi focare.

Vizitatorii vor găsi de asemenea promoţii la parasolare cu braţ retractabil, marchize, pergole, închideri terasă, jaluzele verticale, orizontale şi exterioare, termopane, instalaţii de încălzire, climatizare, electrice şi pe gaz, centrale termice pe bază de peleți, brichete rumeguş, accesorii pentru centrale termice, filtre şi purificatoare de apă,  aparate de măsură şi control pentru presiune, temperatură, nivel, sisteme de etanşare şi modulare pentru cabluri şi conducte, scule și unelte profesionale pentru construcții și instalații,  reviste și cataloage specializate.

Grupurile ţintă de vizitatori sunt arhitecţii, proiectanţii, constructorii, antreprenorii, subcontractorii,  instalatorii, firmele de construcţii, distribuitorii de materiale, dezvoltatorii imobiliari, instituţiile de învăţământ superior din domeniu, protecţia mediului, firmele de instalaţii sanitare apa, gaz şi termice şi service-urile centrale termice şi de aer condiţionat. Alături de ei sunt aşteptate firmele de mentenanţă, furnizorii de soluţii complete pentru încălzirea în pardoseală, de distribuţie a apei potabile şi a apei calde menajere, firmele de proiectare şi consultanţă în domeniul gospodăririi apelor, cele de construcţii de microhidrocentrale şi de construcţii hidrotehnice, investitorii în energie regenerabilă şi persoanele fizice şi juridice autorizate să execute lucrări de topografie-cadastru.

Pe parcursul celor patru zile de desfăşurare va avea loc o serie de workshop-uri şi prezentări susţinute de Asociaţia Română a Electricienilor.

Târgul va fi deschis publicului din 25 până în 27 februarie între 10:00 şi 18:00, iar în data de 28 între 10:00 şi 16:00.

 

Comenteaza