Cățelușa lovită pe trecere în Gheorgheni. Poliția se ocupă de caz

Cățelușa lovită pe trecere în Gheorgheni. Poliția se ocupă de caz
| Foto: arhivă

Polițiștii clujeni au demarat cercetări în cazul cățelușei care a fost lovită de mașină, sâmbătă seara, pe o trecere de pietoni de pe Bulevardul Nicolae Titulescu.

"În cursul zilei de ieri, un echipaj al poliției rutiere, care se afla în patrulare pe raza municipiului Cluj-Napoca, a fost semnalat de către un bărbat cu privire la faptul că în timp ce se afla în traversarea trecerii de pietoni de pe Bulevardul Nicolae Titulescu, un autoturism i-ar fi acroșat animalul de companie, respectiv un cățel care se deplasa în lesă extensibilă alături de acesta.

La fața locului se afla conducătoarea auto, care a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză, polițiștii au demarat verificări, fiind efectuate activități specifice de cercetare și documentare a tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul sesizat, urmând ca la finalul acestora și împreună cu polițiștii cu atribuții pe această linie, să fie luate măsurile legale care se impun", au declarat reprezentanții IPJ Cluj, pentru Ziua de Cluj.

Precizările polițiștilor vin după ce un clujean a relatat că o mașină i-a lovit câinele aflat în lesă, în timp ce traversa pe o trecere de pietoni de pe Bulevardul Nicolae Titulescu, iar după ce a oprit un echipaj al Poliției și a povestit ce s-a întâmplat, polițiștii i-ar fi spus că "fiind vorba de un animal nu sunt legi și nu au ce face" și "au refuzat să elibereze un certificat constatator". Bărbatul a spus și că a "sunat la 112 și mi-au zis ca se va sesiza politia animalelor (la care am sunat de câteva ori și NIMENI nu a raspuns) în urma plângerii pe care o putem face Mâine, nu azi ci maine...". (Detalii AICI)

Comenteaza