Camion blocat opreşte patru ore circulaţia pe un drum judeţean

Camion blocat opreşte patru ore circulaţia pe un drum judeţean
Un camion blocat într-un şanţ în localitatea Liteni a oprit circulaţia pe un drum judeţean pentru câteva ore, în această dimineaţă.

Camionul răsturnat a blocat pentru câteva ore DJ 107 M, la kilometrul 17+500, lângă Liteni. La ora transmiterii acestei ştiri camionul fusese îndepărtat de pe carosabil iar circulaţia s-a reluat în condiţii normale.

UPDATE Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Cluj Simona Vornicu spune că traficul a fost blocat după ce TIR-ul, care încerca să intre în curtea unei societăţi comerciale avansând cu spatele, a căzut cu roţile în şanţ. Aproape patru ore a durat până când camionul a putut ieşi din şanţ ca să degajeze carosabilul, timp în care traficul a fost redirecţionate pe rute alternative.

Toate drumurile din judeţ sunt deschise circulaţiei în această dimineaţă, chiar dacă traficul se desfăşoară în condiţii de iarnă. La această oră se acţionează pe 46 de sectoare de drum cu 39 de utilaje cu lamă pentru îndepărtarea zăpezii căzute în timpul nopţii şi cu antiderapant pentru combaterea lunecuşului şi îmbunătăţirea condiţiilor de circulaţie. În ultimele 12 ore s-a acţionat pe 54 de sectoare de drumuri judeţene, cu 47 de utilaje şi mijloace auto cu ajutorul cărora au fost împrăştiate nu mai puţin de 379 de tone de material antiderapant, inclusiv sare.

Comenteaza