Autostrada Transilvania, prădată de hoți. Au furat motorina din utilajele de construcție

Autostrada Transilvania, prădată de hoți. Au furat motorina din utilajele de construcție
| Foto: captura YouTube - Asociaţia Pro Infrastructura

Utilajele folosite la construcția Autostrăzii Transilvania au fost lăsate fără motorină de hoți. După percheziţii domiciliare, oamenii legii au pus sub acuzare patru bărbaţi. 

Patru bărbaţi din Sălaj sunt acuzaţi că au furat aproape 900 de litri de motorină din utilajele care lucrează la construcţia unei porţiuni din Autostrada Transilvania de pe raza judeţului.

Șeful unei firme de pază a anunțat poliția cu privire la faptul că, în perioada 8-16 august, persoane necunoscute au sustras din trei utilaje parcate în extravilanul localităţii Sâncraiu Almaşului, prin forţarea capacelor de rezervor, cantitatea de 880 de litri de motorină. Prejudiciul se ridică la 7.500 de lei.

Poliţiştii au pus în executare trei mandate de percheziţie domiciliară, în urma investigaţiilor, descoperind mai multe recipiente din plastic folosite la comiterea faptei.

Potrivit anchetatorilor, cei patru bărbaţi au vârste cuprinse între 22 şi 29 de ani, trei sunt din comuna Hida şi unul din Sânmihaiu Almaşului, se arată miercuri, într-o informare de presă a Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sălaj.

Poliţiştii continuă cercetările, în vederea administrării întregului probatoriu şi dispunerii măsurilor legale.

Comenteaza