Atenție, floreșteni! Continuă tragerile până la sfârșitul lunii martie

Atenție, floreșteni! Continuă tragerile până la sfârșitul lunii martie

Militarii vor continua până la sfârșitul lunii martie seria de trageri în poligonul Nord, din cea mai mare comună din țară.

„Program de trageri pe raza UAT Florești până la sfârșitul lunii martie. Ministerul Apărării Naționale, UM 01463, informează populația comunei Florești în legătură cu programul de trageri cu diferite categorii de armament pe raza comunelor Florești și Baciu în zilele de: 23, 25-26, 29-31 martie 2021.

Pentru asigurarea securității și pentru prevenirea accidentelor pe timpul instrucției și ședințelor de trageri se interzice accesul persoanelor, animalelor, căruțelor sau atelajelor, precum și oricăror categorii de vehicule și utilaje în zona de siguranță delimitată”, au transmis reprezentanții primăriei Florești.

În luna februarie a anului 2021, mai mulți floreșteni s-au arătat revoltați de tragerile din poligonul militar. Un exercițiu de trageri pe poligonul Florești Nord a dus la un adevărat "război" pe rețelele de socializare. Bubuiturile care au răsunat toată ziua în Florești i-au pus pe jar pe unii dintre locuitorii comunei.

Comenteaza