Video Arcade Fire a felicitat protestatarii din fața Guvernului: "Sunteţi o inspiratie pentru restul lumii"

Arcade Fire a felicitat protestatarii din fața Guvernului: "Sunteţi o inspiratie pentru restul lumii"

Formaţia Arcade Fire, care a concertat în premieră în România miercuri seara, a felicitat protestatarii din fața Guvernului.

“Sunteţi o inspiratie pentru restul lumii, e multa treabă de făcut şi să sperăm că împreună putem săpa odată de aceşti criminali (...) Şi noi avem probleme în SUA”, au spus componenţii trupei, într-un clip ce a ajuns viral pe reţelele de socializare. 

 

Trupa canadiană Arcade Fire a devenit cunoscută la nivel internaţional în 2004, în urma lansării albumului de debut, "Funeral". Arcade Fire a devenit rapid un nume important al genului indie-rock şi a reuşit să ajungă în top după lansarea celui de-al doilea album de studio, "Neon Bible", în 2007. Cel mai recent turneu Arcade Fire - Infinite Content Tour - a debutat în 2017 şi continuă şi anul acesta, ocazie cu care canadienii ajung la Bucureşti.

Mii de persoane au protestat, miercuri, în mai multe oraşe din ţară, faţă de modificarea codurilor penale. Oamenii s-au mobilizat pe Facebook şi au pornit în marş prin zonele centrale ale oraşelor. În Bucureşti, manifestanţii au reclamat abuzuri din partea jandarmilor. Mai multe persoane au fost ridicate şi duse cu duba. 

Comenteaza