Alcoolul îţi dă avânt: prins pe picior greşit, un tânăr a încercat să fugă de poliţie

Alcoolul îţi dă avânt: prins pe picior greşit, un tânăr a încercat să fugă de poliţie
Poliţiştii clujeni au fost nevoiţi să urmărească un tânăr care după ce a fost prins conducând cu o viteză mai mare decât cea admisă prin lege, a ignorat semnalele poliţiştilor şi a încercat să fugă de aceştia.

"La data de 7 septembrie, ora 01:41, poliţişti rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Cluj au acţionat pe DN1 E60 pentru prevenirea şi reducerea accidentelor. În acest context, s- au efectuat semnale de oprire unui autovehicul care circula pe DN1 E60, prin comuna Floreşti, dinspre municipiul Oradea, cu o viteză peste limita legală admisă. Conducătorul auto nu a respectat semnalele poliţistului rutier şi a fost urmărit cu autospeciala din dotare, fiind depistat pe strada Răzoarelor din comuna Floreşti", au precizat poliţiştii.

În urma testării cu aparatul etilotest a conducătorul auto, un clujean de 34 de ani, s-a constatat că acesta se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, având o concentraţie de 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul savârşirii infracţiunii de „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe", faptă prevăzută de Codul penal.

Comenteaza